Στο Ηράκλειο έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ημερομηνία έχει «κλειδώσει», με την Κρήτη να θεωρείται από την Πειραιώς ως μέρος με δυνατό συμβολισμό

Στο Ηράκλειο αναμένεται τις πρώτες ημέρες του 2019 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον στενό πυρήνα συνεργατών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάμεσα τους και ο γραμματέας της Π.Ε Λευτέρης Αυγενάκης, η Κρήτη αναμένεται να είναι ο πρώτος σταθμός στην περιοδεία που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινάει από το νέο έτος, για να δοθεί το σήμα εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα τόσο σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και ευρωεκλογών όσο και για τις εθνικές κάλπες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να δώσει το «παρών» -εκτός απροόπτου- στην κοπή πίτας των ΝΟΔΕ της Κρήτης στις 18 Ιανουαρίου στο κέντρο «Αναδρομές» η οποία  θα έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα και με έντονο αυτοδιοικητικό άρωμα, καθώς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκη αναμένεται να λάβει ηχηρή στήριξη από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ημερομηνία αυτή έχει «κλειδώσει» με την Κρήτη να θεωρείται από την Πειραιώς ως μέρος με δυνατό συμβολισμό.

Στην εκδήλωση, εκτός φυσικά από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, θα δώσει το «παρών» σαν επίσημος καλεσμένος και ο γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας, ενώ ήδη οι προετοιμασίες βρίσκονται στο «κόκκινο» και από τα τοπικά γαλάζια στελέχη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News