default-image

«Παλεύει» για τη ζωή ο 60χρονος - Στην Αθήνα η 31χρονη μετά το φρικτό τροχαίο στην Ιεράπετρα

Ηράκλειο
«Παλεύει» για τη ζωή ο 60χρονος - Στην Αθήνα η 31χρονη μετά το φρικτό τροχαίο στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και οι δύο τραυματίες μάχονται μετά την εμπλοκή τους στο τροχαίο

Κρίσιμο είναι κάθε λεπτό που περνάει για τον 60χρονο τραυματία του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε ανήμερα Χριστουγέννων στην Ιεράπετρα. Ο τραυματίας φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και «παλεύει» για τη ζωή στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή καθώς παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας τους. Ώρες αγωνίας βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι για την πορεία της υγείας του.

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε η 31χρονη γυναίκα

 Μεγάλες προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τα καρδιολογικά προβλήματα και να ξεπεράσει προβλήματα υγείας γίνονται και για τη δεύτερη τραυματία του τροχαίου.

Για την 31χρονη στήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης αεροδιακομιδή και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη «η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, από εκεί στον Άγιο Νικόλαο ωστόσο χρειάστηκε εν συνεχεία να νοσηλευτεί στο ΠΑΓΝΗ. Η κατάσταση της υγείας της όμως ήταν τέτοια που το μεσημέρι στήθηκε αεροδιακομιδή και πλέον νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 31χρονη είναι καρδιοχειρουργικά και αγγειοχειρουργικά. Γι’ αυτό το λόγο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας».

Το φρικτό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα «σφηνώθηκε» σε νταλίκα στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας- Αγίου Νικολάου. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία καθώς ένα άτομο παρέμενε εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός του από τα συντρίμμια.

Οι 4 τραυματίες (3 Έλληνες και ένας 55χρονος αλλοδαπός) μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ωστόσο σε πιο σοβαρή κατάσταση βρισκόταν εξαρχής ο άνδρας, ενώ στη συνέχεια προέκυψαν επιπλοκές και για την 31χρονη γυναίκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News