Ηράκλειο

Γεύμα αγάπης για 23η χρονιά από την Kappa Food Καλαθάκης

Πρόσφεραν ζεστό φαγητό αλλά κυρίως χαμόγελα και ευχές

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για 23η χρονιά το γεύμα αγάπης στο αίθριο της Λότζια ήταν το γεγονός που στο κέντρο της πόλης, μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Γιορτινά πιάτα και στρωμένα τραπέζια περίμεναν τους επισκέπτες που άρχισαν να σπεύδουν από νωρίς το πρωί προκειμένου αυτή την άγια ημέρα των Χριστουγέννων να δημιουργηθεί μια μεγάλη παρέα και κανείς να μη μείνει μόνος στο σπίτι, δίχως ζεστό φαγητό στο τραπέζι του.

Η οικογένεια του Θόδωρου Καλαθάκη και φέτος προσέφερε το γεύμα που έχει καταστεί πλέον θεσμός για την πόλη, με τον καιρό σύμμαχο, που επέτρεψε στο τραπέζι αυτό να βρίσκονται πολλοί. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι περισσότερα από 1.000 πιάτα είχαν προσφερθεί ενώ η προετοιμασία όπως τόνισε ο Θόδωρα Καλαθάκης ιδιοκτήτης της Kappa Studies σε ότι αφορά τα αγαθά που θα προσφέρονταν ξεπερνούσε τις 2,500 χιλιάδες πιάτα.

Περίπου 100 άτομα εργάστηκαν για την προετοιμασία αλλά και την προσφορά του γεύματος ωστόσο όλοι όπως φάνηκε ήταν χαρούμενοι για το αποτέλεσμα με τον κόσμο που ανταποκρίθηκε να δείχνει να απολαμβάνει αυτή τη γιορτή, ανταλλάσσοντας ευχές.

Σχόλια