Ηράκλειο

Τους «έκαψαν» τα ζάρια – Κατασχέθηκαν 6.000 ευρώ

Συνελήφθησαν 7 άνδρες οι οποίοι έπαιζαν ζάρια

Με…πάθος φαίνεται ότι είχαν επιδοθεί στα τυχερά παιχνίδια 7 άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν σε κατάστημα στο Ηράκλειο μέσα στο οποίο είχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος για τους θαμώνες. Οι άνδρες ηλικίας 32-69 ετών, όχι μόνο έπαιζαν ζάρια, αλλά είχαν παίξει και μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς μέσα στην επιχείρηση βρέθηκαν 6.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και 4 ζευγάρια ζάρια.

Η 50χρονη στην οποία ανήκει το κατάστημα απουσίαζε ενώ οι συλληφθέντες έρχονται αντιμέτωποι με τον Εισαγγελέα.

Aναλυτικά σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (21.12.2018) μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ηράκλειο, επτά (7) ημεδαποί ηλικίας από 32 έως 69 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες (21.12.2018) μεταμεσονύχτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής η οποία απουσίαζε.

 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε έξι άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.040 ευρώ και τέσσερα ζεύγη κύβοι (ζάρια).

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Σχόλια