Στα «πράσα» με κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

Ηράκλειο
Στα «πράσα» με κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Θραύση" κάνει το συγκεκριμένο ναρκωτικό τις τελευταίες ημέρες

Τους τσάκωσαν στα «πράσα» με 154,2 γραμμάρια κάνναβης εκ των οποίων τα 111,6 σε μορφή σοκολάτας και το χρηματικό ποσό των 2.250 ευρώ.

Τρεις άνδρες ηλικίας 28, 44 και 51 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου όταν κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν ο 28χρονος και ο 44χρονος να προμηθεύονται από τον 51χρονο 39,3 γραμμάρια κάνναβης εκ των οποίων τα 12,4 γραμμάρια σε μορφή σοκολάτας.

Έπειτα οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 51χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 99.2 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 15.7 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.250 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News