Μαρίνα Βογιατζή και Βαγγέλης Κουβίδης υποψήφιοι στο Μαλεβίζι

Ηράκλειο
Μαρίνα Βογιατζή και Βαγγέλης Κουβίδης υποψήφιοι στο Μαλεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα

Ήθος, διαφάνεια και σεβασμός στο δημότη είναι το τρίπτυχο που ενώνει συνεχώς νέα και δυνατά ονόματα γύρω από την υποψηφιότητα του κ. Μενέλαου Μποκέα για το Δήμο Μαλεβιζίου.

Η υποψηφιότητά του κ. Μποκέα, που προχωρά ακάθεκτος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, συσπειρώνει νέους ανθρώπους με επιστημονικές γνώσεις, αναγνωρισμένες δυνατότητες, αλλά και θέληση να προχωρήσουν δυναμικά στην αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος τους.

Τέτοιες είναι και οι υποψηφιότητες της κας. Μαρίνας Βογιατζή και του κ. Βαγγέλη Κουβίδη, που τάσσονται στο πλευρό του κ. Μενέλαου Μποκέα, πιστεύοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί και θα έπρεπε ήδη να διαδραματίζει η περιοχή.

Εξάλλου, ο κ. Μποκέας έχει πολλές φορές τονίσει ότι στόχος του είναι ένα Μαλεβίζι που διαμορφώνει τις εξελίξεις και που λειτουργεί στη βάση ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την επόμενη μέρα, με τους δημότες συμμέτοχους κι όχι αποκλεισμένους από τις διαδικασίες.

Η κα. Μαρίνα Βογιατζή, γνωστή στην τοπική κοινωνία του Γαζίου και ανιψιά του πρώην αντιδημάρχου Μανόλη Σαμόλη, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Ο κ. Βαγγέλης Κουβίδης, που έλκει την καταγωγή του από την Τύλισο και χαίρει ευρύτερης εκτίμησης, εργάζεται ως Μαιευτήρας – Γυναικολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News