Η έκπληξη στον Λευτέρη Αυγενάκη στο Συνέδριο της ΝΔ

Ηράκλειο
Η έκπληξη στον Λευτέρη Αυγενάκη στο Συνέδριο της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε την τιμητική του ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης

Αναβαθμισμένη ήταν η παρουσία του Ηρακλείου στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς περισσότερα - από κάθε άλλη φορά - στελέχη της ΝΟΔΕ βρέθηκαν εκεί που “χτύπησε η καρδιά” της Ν.Δ., στο “Athens Metropolitan Expo”.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεδομένου ότι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και Ηρακλειώτης βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης επενδύει στην αναβάθμιση της παρουσίας στελεχών του Ηρακλείου στη Ν.Δ.

Μια και ο λόγος για τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο γραμματέας είχε την τιμητική του το Σάββατο, αφού, εκτός από τον συντονισμό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου Συνεδρίου της Ν.Δ., είχε και την ονομαστική του εορτή!

Μάλιστα, ο Λευτέρης Αυγενάκης δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μαζί με ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του.

Από το πρωί της δεύτερης μέρας των εργασιών του συνεδρίου, ο Λευτέρης Αυγενάκης δεχόταν ευχές από τους συνέδρους, κομματικά στελέχη και φίλους, οι οποίοι τον επισκέπτονταν στο γραφείο του στον χώρο του συνεδρίου, έχοντας δημιουργήσει κυριολεκτικά το αδιαχώρητο.

Οι ευχές βέβαια δεν περιορίζονταν μόνο στα «χρόνια πολλά», αλλά είχαν και “πολιτικό” περιεχόμενο, αναγνωρίζοντας την παραγωγική δουλειά που έχει παραγάγει στο κόμμα.

Και, βέβαια, τους φίλους του γραμματέα περίμεναν τα γνωστά... κρητικά και όχι μόνο φιλέματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News