default-image

Μπαρ υποσχόταν «ροζ» νύχτες σε πελάτες

Ηράκλειο
Μπαρ υποσχόταν «ροζ» νύχτες σε πελάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση μαστροπείας στη Μεσαρά

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο άτομα για υπόθεση μαστροπείας που ταλανίζει στη Μεσαρά.

Αστυνομικοί ερευνούσαν τη συγκεκριμένη υπόθεση μετά από πληροφορίες ότι ένας 60χρονος και μία 37χρονη εξέδιδαν μία 45χρονη αλλοδαπή σε μπαράκι της περιοχής.

Έτσι, στήθηκε μία σωστά οργανωμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ένας αστυνομικός παρίστανε τον πελάτη του καταστήματος και υποστήριξε ότι έναντι χρηματικής αμοιβής θέλει να συνευρεθεί με την 45χρονη.

Ωστόσο, τα χρήματα του αστυνομικού ήταν προσημειωμένα και μετά την παράνομη δοσοληψία ακολούθησε η σύλληψη των δύο δραστών, της 37χρονης και του 60χρονου.

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο μπαράκι όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 960 ευρώ αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι η 45χρονη εκδίδονταν και με θαμώνες του μαγαζιού.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου.

Σε βάρος της 45χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση μαστροπείας σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (14.12.2018) μεταμεσονύχτιες ώρες, 60χρονος ημεδαπός και 37χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 60χρονου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος και η 37χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, προήγαγαν στην πορνεία 45χρονη αλλοδαπή, με θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Αναλυτικότερα, ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, χθες (14.12.2018), αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο ανωτέρω κατάστημα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 45χρονη έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων εξήντα (960) ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 45χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News