Ο Μιχάλης Κοκολάκης επίσημα υποψήφιος για το Δήμο Γόρτυνας

Ηράκλειο
Ο Μιχάλης Κοκολάκης επίσημα υποψήφιος για το Δήμο Γόρτυνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωσε σε μια λαμπρή τελετή την υποψηφιότητά του

Με μηνύματα αισιοδοξίας για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Γόρτυνας συνοδεύτηκε η χθεσινή πρώτη δημόσια παρουσία του Υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Κοκολάκη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στις Αγροικίες στον Άγιο Θωμά, που αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει τους εκατοντάδες δημότες που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στον κ. Κοκολάκη, τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης, πολυσυλλεκτικής δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει το Δήμο Γόρτυνας στις εκλογές του Μαΐου.

Παρουσία δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από την περιοχή, εκπροσώπων πολλών τοπικών φορέων, του προέδρου της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης Ζαχαρία Δοξαστάκη ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση, αλλά και νέων ανθρώπων ο Μιχάλης Κοκολάκης περιέγραψε το πολιτικό πλαίσιο που συνοδεύει την απόφασή του για τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής.

O υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας έδωσε έμφαση στην ομιλία του στη νέα γενιά του Δήμου, στην εξωστρέφεια, στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και τόνισε με νόημα την ανάγκη η νέα δημοτική αρχή να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλων των δημοτών χωρίς αποκλεισμούς, ενώ περιέγραψε κι ένα πλαίσιο αξιών πάνω στις οποίες θα δομήσει τις πολιτικές προτάσεις της ομάδας του για να… πάνε το Δήμο ψηλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News