default-image

«Βούτηξε» από αυλή 55 κιλά ορείχαλκο και χαλκοσωλήνες και έγινε «καπνός»

Ηράκλειο
«Βούτηξε» από αυλή 55 κιλά ορείχαλκο και χαλκοσωλήνες και έγινε «καπνός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 29χρονος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου

Ούτε όσιο, ούτε ιερό είχε 29χρονος οποίος έκλεψε από την αυλή 31χρονου 40 κιλά ορείχαλκο και 15 κιλά χαλκοσωλήνες. Μάλιστα σαν κύριος φόρτωσε τα κλοπιμαία στο ΙΧ και εξαφανίστηκε.

Ο 29χρονος συνελήφθη την Τετάρτη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης και στην κατοχή του βρέθηκε το φορτίο.

Ο συλληφθείς έρχεται αντιμέτωπος με τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά σύμφωνα με την αστυνομία:

Συνελήφθη, χθες (12.12.2019) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός  κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (12.12.2018) το βράδυ, ο 29χρονος μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στην οικία του 31χρονου ημεδαπού  και αφαίρεσε από τον προαύλιο χώρο αυτής, 40 κιλά ορείχαλκο και 15 κιλά χαλκοσωλήνες.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News