Ηράκλειο

Απόψε αποφασίζουν για το... μέλλον τους οι "Φυλές του Πάρκου"

Το κατά πόσο η ανοικτή συνέλευση των Φυλών του Πάρκου θα συνεχίσει να υφίσταται ως έχει ή θα μετεξελιχθεί σε μια άλλη διαδικασία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει απόψε (Τετάρτη 12/12).

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Φυλές, οι οποίες καλούν σήμερα στις 8 το βράδυ σε συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα στο στέκι της αντιφασιστικής ομάδας "Τηγανίτης", στην οδό Σκορδυλών 58, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

"Μετά τις δύο τακτικές συνελεύσεις με απολογιστικό χαρακτήρα που προηγήθηκαν, καθώς και την πρώτη συνάντηση με άτομα/ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο, θέμα της αυριανής (σ.σ. σημερινής) κουβέντας θα είναι το κατά πόσο η ανοιχτή συνέλευση των Φυλών του Πάρκου θα συνεχίσει να υφίσταται ως έχει, ή θα μετεξελιχθεί σε μια άλλη διαδικασία, τα χαρακτηριστικά της οποίας θα καθοριστούν στην πορεία.

Η παρουσία όσων είχαν συμμετάσχει λιγότερο ή περισσότερο στις δεκάδες ανοιχτές συνελεύσεις του πολύμηνου αγώνα υπεράσπισης του πάρκου Γεωργιάδη έχει ιδιαίτερη σημασία για την συζήτηση που θα διεξαχθεί και οι απόψεις που θα κατατεθούν θα καθορίσουν τη μορφή των μελλοντικών κινητοποιήσεων/διεκδικήσεων αναφορικά με το πάρκο.

Περιμένουμε λοιπόν όλους και όλες που όλο αυτό το διάστημα ενδιαφέρθηκαν και εξακολουθούν να ανησυχούν για το βραχυ- και μακρο-πρόθεσμο μέλλον του πάρκου Γεωργιάδη!

Συντροφικά, ΦτΠ" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια