Ηράκλειο

Πιστοποιήσεις με ISO στο ΠΑΓΝΗ

Στόχος η βελτίωση των υπηρεσιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πιστοποίηση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων που στεγάζονται στο ισόγειο και στο υπόγειο (ΤΕΙ) και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), από εξωτερικούς επιθεωρητές της TUV Ελλάς, με το νέο πρότυπο ISO:9001:2015.

Ταυτόχρονα, πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά, με το ίδιο πρότυπο και η Μονάδα Κεντρικής Αποστείρωσης του Πα.Γ.Ν.Η από τους επιθεωρητές που βρίσκονταν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο για το σκοπό αυτό στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλο το προσωπικό των τμημάτων και τους αντίστοιχους υπευθύνους ποιότητας με τους αναπληρωτές τους, οι οποίοι με την σκληρή και καθημερινή εργασία τους καταφέρνουν να διατηρούν υψηλό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

«Επίσης ευχαριστούμε όλες τις υπηρεσίες που συνεργάζονται καθημερινά με τα εν λόγω τμήματα και συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της εκ νέου πιστοποίησης.

Βασικός στόχος της Διοίκησης είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που παρέχουμε στους ασθενείς μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια