«Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη στην ΚΡΗΤΗ TV

Ηράκλειο
«Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελεύθερο Σημείο» με τον Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ TV γίνεται συζήτηση για τις αλλαγές που έρχονται στο αυτοδιοικητικό σκηνικό εν όψει εκλογών μία μέρα μετά τη λήξη του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Τι αλλάζει με το νόμο Κλεισθένη; Πως θα ψηφίζουμε; Με πόσα ψηφοδέλτια; Πως θα λειτουργήσει η απλή αναλογική; Στη συζήτηση συμμετέχουν δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και παράγοντες από όλη την Κρήτη ενώ έχουν κληθεί να παρέμβουν στην τηλεοπτική συζήτηση ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την Κρήτη ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Κάθε Πέμπτη στις 10:15 το βράδυ.!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News