Στο επίκεντρο συζήτησης οι «Ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί»

Ηράκλειο
Στο επίκεντρο συζήτησης οι «Ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άμεση απομάκρυνση κάθε βάσης από τη χώρα μας»

Συζήτηση με τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη ε.α. και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, διοργανώνεται την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου (Κριτοβουλίδου 19).

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί στην περιοχή και η εμπλοκή της Ελλάδας» και ζητούν άμεση «απομάκρυνση κάθε βάσης από τη χώρα μας» και οργανώνεται από την Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου.

«Η Ελλάδα, η Κρήτη, κάθε περιοχή της πατρίδας, διάσπαρτες από ΝΑΤΟικές και Αμερικάνικες βάσεις, που μέρα με τη μέρα αυξάνονται και πληθύνονται, μόνο την Εθνική Άμυνα δεν εξυπηρετούν. Μπορεί να εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων στις αντιθέσεις τους με τους Ρώσους Ιμπεριαλιστές, μπορεί να εντάσσονται στα σχέδια της Ελληνικής αστικής τάξης για αναβάθμιση του ρόλου της στο νέο μοίρασμα των αγορών που τους καιρούς αυτούς επιχειρείται. Όμως αυτό σημαίνει αίμα και δάκρυα για τον απλό λαό του καθημερινού μόχθου», υποστηρίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωση της.

Το θέμα θα αναλύσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥ.

«Η πρόσκληση απευθύνεται σε καθένα που δεν θέλει να παίρνονται αποφάσεις ερήμην του. Σε καθένα που δεν θέλει τα παιδιά του, οι φίλοι του, αυτός ο ίδιος, να γίνονται ολοκαυτώματα στο βωμό του Ιμπεριαλιστικού πολέμου που ετοιμάζεται», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News