Μνήμες από τον τραγικό χαμό του βρέφους από τη Σητεία - Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον πατέρα

Κρήτη
Μνήμες από τον τραγικό χαμό του βρέφους από τη Σητεία - Αναβλήθηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ο 54χρονος άνδρας επρόκειτο να δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ωστόσο η Έδρα ανέβαλλε την εκδίκαση της υπόθεσης

Στα δικαστήρια αναβίωσε σήμερα η υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός αγοριού μόλις 5,5 μηνών, το οποίο είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι του στη Σητεία και είχε τελικά αφήσει την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ, όπου είχε διακομιστεί εσπευσμένα.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο 54χρονος - σήμερα - πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους, ο οποίος βαρύνεται με την πράξη της θανατηφόρας σωματικής βλάβης για την απίστευτη υπόθεση, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, τον Ιανουάριο του 2017.

Ο τραυματισμός του μωρού φέρεται να επήλθε όταν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ του 54χρονου και της μητέρας του παιδιού, ο πρώτος πέταξε το κινητό του τηλέφωνο στο πάτωμα κι εκείνο κατέληξε στο κεφάλι του άτυχου βρέφους, τραυματίζοντάς το σοβαρά.

Ο τραγικός πατέρας επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του κατηγορούμενου, ο οποίος δεν μπορούσε να βρεθεί στο δικαστήριο.

Ο πατέρας του μωρού είχε συλληφθεί τότε με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Στην απολογία του είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε επ’ ουδενί πρόθεση να χτυπήσει το παιδί του.

Μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους: Ο 54χρονος κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε ακόμη η έξοδος από τη χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News