Ηράκλειο

Στην Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ο Παραολυμπιονίκης συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή υποδέχτηκε με πολλή χαρά και παρέδωσε στον πρόεδρο του συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και Χρυσό Παραολυμπιονίκη, κο Στεφανουδάκη Μανώλη, μεγάλη ποσότητα από καπάκια τα οποία είχαν συγκεντρωθεί από γονείς και μαθητές το τελευταίο διάστημα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα βοηθήσει σημαντικά στην εξαγορά αναπηρικού αμαξιδίου και άλλων πολύτιμων βοηθημάτων από τον σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για τις ανάγκες των μελών του.

Οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη, κο Στεφανουδάκη Μανώλη για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητά τους.

Ο διευθυντής του σχολείου κος Άρης Μαρκάκης ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια τονίζοντας την σημαντικότητα της συγκεκριμένης δράσης για τους μαθητές του σχολείου καλλιεργώντας αφενός το πνεύμα της ανακύκλωσης και αφετέρου την ανταποδοτικότητα που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη συγκομιδή στα άτομα με αναπηρία.

Σχόλια