Ηράκλειο

Εντυπωσιακή σήραγγα: Τέλος Μαρτίου έτοιμος ο δρόμος Ηρακλείου - Μεσαράς

Ανακοινώσεις από το Γ.Δέδε για το δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς

Νέες ελπίδες για την ολοκλήρωση του έργου Ηρακλείου-Μεσαράς μετά τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε από την Κρήτη. Όπως υποστήριξε στα τέλη Μαρτίου ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία ενώ όπως είπε υπάρχει επιτάχυνση των εργασιών και ικανοποίηση του υπουργείου για το θέμα.

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε σήμερα συνοδευόμενος από τον κ.Καρνέση το εργοτάξιο του δρόμου Ηρακλείου-Μεσαράς. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο εργολάβος, στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Το πιο δύσκολο κομμάτι του έργου σηματοδοτεί η σήραγγα 500 μέτρων και η διάνοιξη που βρίσκεται στο στόμιο εξόδου στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Τα στελέχη του υπουργείου επισκέφθηκαν το σημείο συμβολικά ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας.

Kαι στις 10 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Δέδες, είχε επιθεωρήσει ξανά από κοντά την πορεία των εργασιών στο δρόμο Ηρακλείου Μεσαράς σε μια προσπάθεια προφανώς άσκησης πίεσης προς την ανάδοχο εταιρεία να πατήσει το πόδι στο... “γκάζι”!

(κεντρική φωτογραφία από την προηγούμενη επίσκεψη του Γ.Δέδε)

Σχόλια