Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Πρόληψη του καρκίνου του πεπτικού συστήματος στην τρίτη Ηλικία

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 11:00 πμ, Αίθουσα Ανδρόγεω

Με αφορμή το πρόγραμμα ΗΠΙΟΝΗ για την «πρόληψη του καρκίνου του πεπτικού συστήματος στην Τρίτη Ηλικία», διοργανώνεται συνάντηση συζήτηση πάνω σ’ αυτό το μείζον ζήτημα.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται από την 4η ΤΟΜΥ Ηρακλείου με την βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου, της Κλινικής Κοινωνικής & Οικογενειακής Ιατρικής Ηρακλείου, της A’ Παθολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ (Ιατρείο Γηριατρικής) και τη συμμετοχή της Εταιρείας Νόσου Αλτζχάιμερ & Συναφών διαταραχών Ηρακλείου.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 – 13:00 στην αίθουσα Ανδρόγεω και βασικό θέμα είναι η πρόληψη και προαγωγή υγείας στην τρίτη ηλικία.

Κεντρικοί Ομιλητές:

* Αναστασίου Φωτεινή, Γ. Γιατρός Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ, Υπεύθυνη Συντονίστρια 4ης ΤΟΜΥ Ηρακλείου, Δρ. Πανεπιστημίου Κρήτης, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τα γαστρεντερολογικά στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα (www.espcg.gr)

* Παναγιωτάκης Συμεών, Παθολόγος Γηρίατρος, Επιμελητής Α΄ Παθολογικής Κλινικής ΠαΓΝΗ, Υπευθυνος Γηριατρικού Ιατρείου, Αντ/δρος Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Ηρακλείου

Η συζήτηση είναι ανοιχτή για το κοινό και για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

«Ελάτε να συζητήσουμε για την έγκαιρη διάγνωση των καρκίνων του πεπτικού συστήματος, τα εμβόλια και την προαγωγή καλών πρακτικών για να μεγαλώνουμε απολαμβάνοντας την κάθε ημέρα.» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια