Κάνουν... περιοδεία στο Ηράκλειο για τα ζώα συντροφιάς

Ηράκλειο
Κάνουν... περιοδεία στο Ηράκλειο για τα ζώα συντροφιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημερωτικό υλικό μοιράζει η ΕΛ.ΑΣ. και ο Σύλλογος Ζωφόρος

Οι κηδεμόνες ζώων συντροφιάς πέρα από την ανάγκη για παρέα με τα ζωάκια τους, έχουν και πολλές υποχρεώσεις απέναντί τους για τις οποίες πρέπει να είναι ενήμεροι.

Γι’ αυτό το λόγο, η Ελληνική Αστυνομία και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία βάζουν στόχο την ενημέρωση όσων έχουν ζώα για τις υποχρεώσεις τους και στο επίκεντρο αυτή τη φορά βρέθηκε το Ηράκλειο.

Μέλη του συλλόγου Ζωφόρος με τη συνοδεία περιπολικού και δύο αστυνομικών, βρέθηκαν στις περιοχές Φαιστού, Αστερουσίων και Χερσονήσου μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό. Όπως αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωση, έχουν γίνει καταγγελίες για κακοποίηση ζώων και τα περιστατικά αυτά τα έχει αναλάβει η αστυνομία.

«Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς Διοικητές των Α.Τ. αλλά και τους Αστυνομικούς για την συνεργασία και την ευαισθησία τους.

Συγχαίρουμε τα πάντα πρόθυμα μέλη μας για αυτήν την εξόρμηση μαζί με την Αστυνομία, η οποία θα αναληφθεί ως βούληση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Σημαντικό ρόλο στις εξορμήσεις μας παίζει και το γεγονός ότι οι αστυνομικοί ήταν ήδη ενημερωμένοι για τη νομοθεσία μετά τα ενημερωτικά σεμινάρια της Ομοσπονδίας μας» τονίζεται στο τέλος της ανακοίνωσης.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News