Χριστούγεννα με γεμάτο ψυγείο - Διανομή προϊόντων

Κρήτη
Χριστούγεννα με γεμάτο ψυγείο - Διανομή προϊόντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά για την παραλαβή των προϊόντων

Διανομή προϊόντων επισιτιστικής βοήθειας πρόκειται να γίνει στο Μαλεβίζι.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεβρίου 2018 από 08.30 έως 13:30 και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 από 08:30 έως 13:30.

Οι δικαιούχοι της περιοχής Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου, θα εξυπηρετηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

. Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί

. Τον Αριθμό Αίτησης KEA (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης)

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος ή μέλος της οικογένειας δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής.

Διανομές και στο Ρέθυμνο

Πλούσια είναι τα προϊόντα που θα γεμίσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και στο Ρέθυμνο.

Διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδι, γραβιέρα) και οπωροκηπευτικά (πορτοκάλια, μανταρίνια, λάχανα, μήλα) θα πραγματοποιηθεί στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Οι διανομές θα γίνουν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά).

Πληροφορίες στο τηλ: 28310.52191.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News