Ηράκλειο

Πλοηγηθείτε στο νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Μάθετε τα πάντα σε ειδική εκδήλωση

Ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο «Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 στην Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να λυθούν απορίες και ερωτήματα των πολιτών σε σχέση με τον πλοήγησή τους στο νέο σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζην».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κος Στυλιανός Δημητρακόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης και της Ομοσπονδίας ΡευΜΑζην, κα Κατερίνα Κουτσογιάννη, και ο ρευματολόγος, Επιμελητής A’ της Κλινικής Ρευματολογίας, Κλινικής Ανοσολογίας και Αλλεργιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, κος Νέστορας Αυγουστίδης.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

 

18.00 – 18.15: Προσέλευση - καφές

18.15 – 18.30: Χαιρετισμός από εκπροσώπους του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης.

18.30 - 18.45: «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: Η Ευρωπαϊκή Εμπειρία. Τα Ελληνικά Δεδομένα», Κατερίνα Κουτσογιάννη, Πρόεδρος Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης & Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων των παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζήν».

18.45 - 19.15: «Τα νέα δεδομένα στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού», Στυλιανός Δημητρακόπουλος, υποδιοικητής 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης – γενικός ιατρός.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια