Αποφυλάκιση Μεταξάκη: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το στυγερό έγκλημα

Ηράκλειο
Αποφυλάκιση Μεταξάκη: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το στυγερό έγκλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουδιασμένη η κοινωνία για τον παιδοκτόνο που έπνιξε τα τρία του αγόρια στον Αλμυρό ποταμό

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα τρία αγγελούδια που έσβησαν στα παγωμένα νερά του Αλμυρού, στοιχειώνουν τη μνήμη όσων έζησαν από κοντά την ανείπωτη τραγωδία.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανείς απ’ όσους βρέθηκαν τη μοιραία εκείνη μέρα στις όχθες του Αλμυρού που να μην μιλάει συγκλονισμένος για τα τρία άψυχα κορμάκια που βρέθηκαν ανάμεσα στα καλάμια. Στα πρόσωπα τους διέκριναν αποτυπωμένη τη φρίκη και την αγωνία που έζησαν τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο Γιώργος Μεταξάκης τα πέταξε στο νερό.

Τα ερωτήματα για τη μεγαλύτερη τραγωδία που έζησε η Κρήτη και η Ελλάδα ολόκληρη, μετά την υπόθεση Λυμπέρη ο οποίος εκτελέστηκε αφού έκαψε ζωντανούς τη σύζυγο, τα δυο παιδιά και την πεθερά του, παραμένουν αμείλικτα και αναπάντητα 19 χρόνια μετά…

Ο Μανόλης Μανουσάκης, συνταξιούχος αστυνομικός σήμερα, είναι ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που είχαν σώσει λίγους μήνες νωρίτερα τα τέσσερα παιδάκια. Όταν ο Μεταξάκης τυφλωμένος από οργή και οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τα Λινοπεράματα μέχρι τις Γούβες απειλούσε να σκοτώσει τα τέσσερα αδελφάκια αν δεν εμφανιζόταν στον κόμβο της Παπαναστασίου η εν διαστάσει σύζυγος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News