default-image

Τροχαίο στο Τσαλικάκι: Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει ο 17χρονος δικυκλιστής

Κρήτη
Τροχαίο στο Τσαλικάκι: Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του δίνει ο 17χρονος δικυκλιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την Κρήτη να μετρά ήδη 50 νεκρούς στο βωμό της ασφάλτου

Δύσκολες ώρες για τον 17χρονο νεαρό που εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στο Τσαλικάκι του Δήμου Μαλεβιζίου και ενώ οδηγούσε το δίκυκλο του.

Η κατάσταση του εξακολουθεί να είναι βαριά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους ιατρούς να παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την πορεία της εξέλιξης της υγείας του ανήλικου τραυματία και την οικογένεια, φίλους και γνωστούς του, να περιμένουν όλο αυτό το διάστημα εναγωνίως να ακούσουν μία ευχάριστη είδηση για τον δικό τους άνθρωπο.

Και όλα αυτά ενώ στο νησί  οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα έχουν φθάσει πλέον τους 50 από αρχές του χρόνου με τελευταίο θύμα της ασφάλτου έναν 27χρονο που έσβησε στην Αγιά Χανίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην περίπτωση του νεαρού μοτοσυκλετιστή, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, περίπου, στις 3 το μεσημέρι της 12ης Νοεμβρίου,  πλησίον της εισόδου του Γαζίου, κοντά στο Τσαλικάκι, όταν ο νεαρός - υπό άγνωστες αιτίες - έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου που οδηγούσε.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε άμεσα τον ανήλικο, αιμόφυρτο, στο Βενιζέλειο, όπου και εισήχθη κατευθείαν στην εντατική του νοσοκομείου με τραύματα στο κεφάλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News