Από Ισπανία μέχρι... Κομόρες ήταν τα πλαστά έγγραφα των αλλοδαπών που συνελήφθησαν

Ηράκλειο
Από Ισπανία μέχρι... Κομόρες ήταν τα πλαστά έγγραφα των αλλοδαπών που συνελήφθησαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέκα αλλοδαποί πιάστηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για πλαστογραφία

Μέσα σε περίπου μία εβδομάδα και με τις έρευνες επικεντρωμένες σε ένα από τα αεροδρόμια της Κρήτης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν δέκα αλλοδαπούς οι οποίοι επιχείρησαν να φύγουν από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 19 έως την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένος Ηρακλείου συνέλαβαν τέσσερις άντρες και έξι γυναίκες ηλικίας 19 έως 37 ετών με την κατηγορία της πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι δέκα αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ισπανίας, Βελγίου, Ισραήλ, Χονγκ-Κονγκ, Βολιβίας και Κομόρες προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, Γερμανία και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 19.11.2018 έως και 25.11.2018 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» δέκα αλλοδαποί και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες και έξι γυναίκες ηλικίας από 19 έως 37 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένος Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ισπανίας, Βελγίου, Ισραήλ, Χονγκ-Κονγκ, Βολιβίας και Κομόρες προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό, Γερμανία και Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News