Ηράκλειο

Στα δικαστήρια εκ νέου ο παπάς που εξύβρισε και δάγκωσε αστυνομικό

Ο παπάς κατηγορείται για ντίσταση, εξύβριση, αλλά και σωματική βλάβη

Στα δικαστήρια οδηγείται σήμερα εκ νέου ο παπάς κατηγορούμενος - σύμφωνα με πληροφορίες - για αντίσταση, εξύβριση, αλλά και σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό μέγαρο μετά από επεισόδιο καθώς κατηγορείται ότι εξύβρισε και δάγκωσε αστυνομικό.

Η αναβολή της εκδίκασης είχε ζητηθεί για να προσκομιστεί η ιατροδικαστική εξέταση σε σχέση με τις βλάβες στους αστυνομικούς και να κληθούν οι μάρτυρες.

Η απίστευτη υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι ο ρασοφόρος εθεάθη από περαστικούς να οδηγεί ανάποδα επί της οδού 1821. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να κινείτο αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, κατευθυνόμενος προς την οδό Ίδης και τα Λιοντάρια!

Υπενθυμίζεται ότι άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Τάχιστα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν και δε δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον ιερέα. Το όχημα του κληρικού ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ζήτησαν να υποβληθεί σε αλκοτέστ ωστόσο, ο κληρικός φέρεται να αρνήθηκε. Ως αποτέλεσμα, ο ρασοφόρος προσήχθη από τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η κατάσταση έμελλε να... “εκτροχιαστεί” τελείως, όταν από την Αστυνομία βεβαιώθηκαν σε βάρος του κληρικού παραβάσεις. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι εξόργισε εντελώς τον ιερέα, ο οποίος - σε έξαλλη κατάσταση - φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ρασοφόρος φέρεται να... δάγκωσε έναν αστυνομικό, καθώς και να χτύπησε έναν άλλο, εντός του Αστυνομικού Μέγαρο.

 

 

Σχόλια