Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Καρτερό

Ηράκλειο
Σοβαρό τροχαίο με τραυματία στον Καρτερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίηση στο ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών στη γυναίκα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στον Καρτέρο με μία τραυματία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα που επέβαινε σε μηχανή τραυματίστηκε σοβαρά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η γυναίκα είναι περίπου 60 ετών και ήταν συνεπιβάτης της μηχανής, καθώς οδηγούσε ένας άντρας ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ, με πλήρωμα που μετέβη άμεσα στο σημείο προκειμένου να παραλάβουν τη γυναίκα που έχει, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βαριά τραύματα.

Τη μετέραν στο εφημερεύον νοσοκομείο για την περαιτέρω νοσηλεία της.

Στο σημείο μετέβη και η Τροχαίο προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος.

Τούμπαραν αυτοκίνητα το πρωί

Δύο αυτοκίνητα βγήκαν εκτός πορείας σήμερα το πρωί.

Περίπου στις 10:30 σημειώθηκε ένα τροχαίο στο δρόμο Καστελίου – Σμαρίου περίπου στις 10:30 το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανετράπη και βρήκε εκτός πορείας. Η οδηγός μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος των Σισών Ρεθύμνου.

Για καλή τύχη του οδηγού, από το τροχαίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και κανένας τραυματισμός, γι’ αυτό δε χρειάστηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ.

Θρήνος για τον Γιώργο

Στα 26 του έφυγε από τη ζωή ο δικυκλιστής Γιώργος Παπατσαράκης, ο οποίος στις 15 Νοεμβρίου είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στον Κρουσώνα όταν η μηχανή του, χτύπησε σε κολόνα.

Ο νεαρός άντρας, που ήταν από τον Σάρχο Ηρακλείου, άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News