Τούμπαραν δύο αυτοκίνητα - Λαχτάρα για τους οδηγούς

Ηράκλειο
Τούμπαραν δύο αυτοκίνητα - Λαχτάρα για τους οδηγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίηση στο ΕΚΑΒ, αλλά και στην αστυνομία

Τροχαίο με το «καλημέρα» σημειώθηκε στο δρόμο Καστελίου – Σμαρίου περίπου στις 10:30 το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανετράπη και βρήκε εκτός πορείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν μία γυναίκα περίπου 50 ετών η οποία είναι σε καλή κατάσταση.

Μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Εν τω μεταξύ, κι άλλο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί όταν ένα όχημα τούμπαρε στο ΒΟΑΚ στο ύψος των Σισών Ρεθύμνου.

Για καλή τύχη του οδηγού, από το τροχαίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και κανένας τραυματισμός, γι’ αυτό δε χρειάστηκε η επέμβαση του ΕΚΑΒ.

Θλίψη για τον Γιώργο - Η Κρήτη θρηνεί

Στα 26 του έφυγε από τη ζωή ο δικυκλιστής Γιώργος Παπατσαράκης, ο οποίος στις 15 Νοεμβρίου είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στον Κρουσώνα όταν η μηχανή του, χτύπησε σε κολόνα.

Ο νεαρός άντρας, που ήταν από τον Σάρχο Ηρακλείου, άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους 49 άτομα, ενώ την ίδια ώρα ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για την ζωή του.

Ένας 17χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο στο Τσαλικάκι και νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου σε σοβαρή κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News