Στηρίζει τον Κρητικό ναύτη Στ. Παπαδάκη το Σωματείο Οικοδόμων

Ηράκλειο
Στηρίζει τον Κρητικό ναύτη Στ. Παπαδάκη το Σωματείο Οικοδόμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δίκαιη διαμαρτυρία του ναύτη Σταύρου Παπαδάκη»

Στο πλευρό του Κρητικού ναύτη Σταύρου Παπαδάκη στέκεται το Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν χαιρετίζουν «τη δίκαιη διαμαρτυρία του ναύτη Σταύρου Παπαδάκη (Στρατεύσιμος Δίοπος Μηχανικός - Τ/ΜΗΧ) για τη συμμετοχή της φρεγάτας «Ναβαρίνον», όπου υπηρετεί, στη ΝΑΤΟϊκή πρόβα πολέμου “Sea Guardian”, εκτός συνόρων. Η στάση του ναύτη εκφράζει το διαχρονικό αίτημα του ελληνικού λαού και των εργατικών σωματείων να μη γίνει η χώρα μας ορμητήριο πολέμων».

Δείτε την ανακοίνωση:

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως dealer των μονοπωλίων προωθεί την βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Η βάρβαρη πολιτική τους, που θυσιάζει καθημερινά μισθούς και δικαιώματα των εργαζομένων για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος με τη συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ και τους σχεδιασμούς του στην περιοχή. Οι ανταγωνισμοί και η “γεωστρατηγική αναβάθμιση” των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων σε νέες αγορές του εξωτερικού στέλνουν τις ένοπλες δυνάμεις σε αποστολές και ασκήσεις εκτός συνόρων. Μόνο ανασφάλεια και σοβαρούς κινδύνους μπορεί να επιφυλάσσουν για τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της πατρίδας μας. Το κυνήγι του κέρδους για τα μονοπώλια, και με τα στρατιωτικά μέσα του ΝΑΤΟ έχει αφήσει σε γείτονες λαούς μόνο φτώχεια, πολέμους, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ξεριζωμένους, έχει μετατρέψει το Αιγαίο σε έναν υγρό τάφο.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ναύτη Σταύρο Παπαδάκη.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μέσα στους χώρους δουλειάς για:

- Να επιστρέψουν όλοι οι στρατιωτικοί και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας από τις αποστολές εκτός συνόρων. Κανένας στρατιώτης εκτός συνόρων!

- Να πάψει η χώρα μας να είναι ορμητήριο για ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

- Να κλείσει η βάση της Σούδας, όλες οι ξένες βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, και τα στρατηγεία τους στην Ελλάδα.

- Να αποδεσμευτεί η χώρα μας από τους δολοφονικούς οργανισμούς των ΝΑΤΟ - ΕΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News