Μπήκαν σε αποθήκη κι έκλεψαν... πόρτες αξίας 5.000 ευρώ!

Ηράκλειο
Μπήκαν σε αποθήκη κι έκλεψαν... πόρτες αξίας 5.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Φτερά" έκαναν μία ξύλινη και δύο μεταλλικές πόρτες

Άγνωστοι δράστες εισέβαλλαν σε αποθήκη στο Ηράκλειο και έκλεψαν… τρεις πόρτες.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου σε αποθήκη 65χρονου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για δύο ξύλινες και μία μεταλλική πόρτα, οι οποίες δεν ήταν εγκατεστημένες και η συνολική αξία των οποίων αγγίζει τα 5.000 ευρώ.

Από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή οι οποίοι αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (22.11.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 25 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (21.11.2018) το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από αποθηκευτικό χώρο 65χρονου ημεδαπού αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή οι οποίοι αναζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News