Ηράκλειο

Τρύπα έτοιμη να «καταπιεί» αυτοκίνητα στην οδό Ιερωνυμάκη

Άφωνοι οι κάτοικοι αντίκρισαν κρατήρα

Έναν μικρό κρατήρα αντίκρισαν κάτοικοι και καταστηματάρχες στην οδό Γερωνυμάκη οι οποίοι διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το οδόστρωμα είχε υποχωρήσει.

Συγκεκριμένα μια μεγάλη τρύπα σχηματίστηκε με κίνδυνο να πέσουν μέσα διερχόμενα αυτοκίνητα και οι κάτοικοι θορυβημένοι επικοινώνησαν με τις υπηρεσίες αλλά χωρίς –τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι- να υπάρξει αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε καταστηματάρχης της περιοχής στο neakriti.gr «ακούσαμε το δυνατό θόρυβο και είδαμε ότι ο δρόμος άνοιξε και από κάτω είναι κούφιος. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και έτσι τρέξαμε να βάλουμε σίδερα γύρω από το σημείο για να μην πέσει μέσα αυτοκίνητο. Έχουμε καλέσει την αστυνομία και τη δημοτική αστυνομία αλλά κανείς δεν έχει ανταποκριθεί».

Ιδιαίτερα όταν πέσει το σκοτάδι απαιτείται μεγάλη προσοχή στο σημείο από τους διερχόμενους οδηγούς καθώς η τρύπα είναι έτοιμη να «καταπιεί» τα ΙΧ.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Ηρακλείου κ.Αναστασάκης που ενημερώθηκε από το neakriti.gr για το σοβαρό θέμα που έχει ανακύψει απάντησε ότι στέλνει συνεργείο στην περιοχή για την αποκατάσταση του προβλήματος.

 

 

 

 

Σχόλια