Ηράκλειο

Κρότοι και σπίθες σε καλώδια της ΔΕΗ προκαλούν ανησυχία

Κάτοικοι σε γειτονιά του Ηρακλείου περιμένουν να λυθεί άμεσα η βλάβη

Περιπετειώδης είναι η σημερινή μέρα για μία γειτονιά του Ηρακλείου, καθώς κάτοικοι της οδού Ετεάρχου πάνω από την πλατεία Σινάνη, βλέπουν λάμψεις και ακούν κρότους από στύλους της ΔΕΗ.

Αυτά καταγγέλλουν τουλάχιστον οι κάτοικοι στο neakriti.gr.

Σύμφωνα με τους ίδιους, από τις 10:30 περίπου παρακολουθούν ανήσυχοι σύρματα της ΔΕΗ να βγάζουν λάμψεις στη συγκεκριμένη οδό, ενώ από τους στύλους ακούγονται και κρότοι. Οι κάτοικοι τονίζουν πως δεν ξέρουν για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό και σε ποιο βαθμό παίζει ρόλο η κακοκαιρία.

Μάλιστα, από τις 10:30 το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα, όπως λένε, δεν έχει αλλάξει η κατάσταση, ενώ γίνονται και διακοπές ρεύματος στην περιοχή.

Οι κάτοικοι υπογραμμίζουν πως τηλεφωνούν στη ΔΕΗ για να τους ενημερώσουν για το πρόβλημα και στο τηλέφωνο που καλούν, τους συνδέουν με την υπηρεσία της Αθήνας η οποία με τη σειρά της τους λέει να κάνουν μία ηλεκτρονική αίτηση.

«Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει έρθει κανείς από τη ΔΕΗ για να φτιάξει την οποιαδήποτε βλάβη υπάρχει» λένε αγανακτισμένοι οι κάτοικοι.

Η ΔΕΗ έχει ενημερωθεί, πάντως, για το περιστατικό στον οδό Ετεάρχου και αναμένεται εντός της ημέρας να αποκατασταθεί η βλάβη, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων.   

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια