Ηράκλειο

Αυτοκίνητα «κολυμπούν» στα νερά μετά την καταιγίδα στο Ηράκλειο

Οι δρόμοι στη λεωφόρο Ικάρου έγιναν ποτάμια

Το Ηράκλειο για άλλη μία φορά έρχεται αντιμέτωπο με δρόμους ποτάμια, καθώς η βροχή που έπιασε ξαφνικά, έφερε γνώριμες εικόνες για την πόλη.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη λεωφόρο Ικάρου και συγκεκριμένα στο ύψος της ΣΕΑΠ. Αυτό που απεικονίζεται… μάλλον δε χρειάζεται περιγραφή. Τα αυτοκίνητα περνούν από το δρόμο και «κολυμπούν» μέσα στο ποτάμι που προκλήθηκε λόγω της βροχής.

Για πεζούς ούτε λόγος. Είναι ανέφικτο να περπατήσει κάποιος σ’ αυτό το σημείο, εκτός κι αν ξέρει… καλό κολύμπι. Ακόμα κι αν κοπάσει η βροχή, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι σίγουρα ανυπόφορη. Και τα πεζοδρόμια αναμφισβήτητα δεν είναι ένα σημείο στο οποίο μπορεί να περπατήσει κάποιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε σε κάποια συμβάντα το πρωί προκειμένου οι πυροσβέστες να κάνουν απάντληση υδάτων σε προαύλιους χώρους. Περιστατικά που όμως τελείωσαν χωρίς σοβαρές επιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι για τους δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, ο Δήμος πρέπει να κάνει άμεσα κάτι, να μεριμνήσει και στο μέλλον να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες που προκαλούν πολλά προβλήματα στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι μόνο η Λεωφόρος Ικάρου στο Ηράκλειο σήμερα, καθώς οι φωτογραφίες του neakriti.gr αποτυπώνουν ακριβώς αυτό που επικρατεί στην παραλιακή, με τους δρόμους να είναι ποτάμια.

Σχόλια