Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Μια γιορτή για το παιδί με δώρα και εκπλήξεις για τα Παιδικά Χωριά SOS

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 10:30 πμ, Lido Soccer

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Η εκπαιδευτική ιστοσελίδα «Ορίζοντας Γνώσης» διοργανώνει, για 3η συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Σε ένα χώρο φιλόξενο και οικείο στα παιδιά, όπως το Lido Soccer, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, στηρίζοντας τη δράση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το χώρο θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους Ήρωες του Disney, να δουν άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Ιππόσχεση, να θαυμάσουν το Μάγο Tony με το γιο του Αλέξανδρο, γνωστό από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο« να απολαύσουν ζογκλερικά και ακροβατικά από το Circus Camino και το Τσίρκο Όλοι Μαζί, να παίξουν με τον ξυλοπόδαρο Mojo, ενώ δε θα λείψουν και οι ήρωες του κουκλοθεάτρου Άριμα. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορευτικά οι Zumba Instructors και οι σχολές χορού DanziAmo και  Μαριλού Μπεναρδή.

Επίσης κοντά μας θα βρίσκονται οι τυμπανιστές της ομάδας Batala Creta και οι Capoeira Cordao de Ouro.

Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία θα αποτελέσει μια μοναδική διδακτική και ψυχαγωγική εμπειρία  μέσα στα πλαίσια της οποίας όλα τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον εθελοντισμό, την οικολογία, τη ρομποτική και τη ζωγραφική.

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη για όλους και όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την εκδήλωση θα λάβουν δώρα.

Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης θα παρουσιάσει τη δράση του και θα οργανώσει παζάρι αγάπης. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, σχολικά και είδη καθαρισμού για να ενισχύσουμε το έργο τους.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

Σχόλια