Από την ΜΕΘ του Αγ. Νικολάου στο Βενιζέλειο ο δικυκλιστής που χτύπησε σε κολόνα στον Κρουσώνα

Κρήτη
Από την ΜΕΘ του Αγ. Νικολάου στο Βενιζέλειο ο δικυκλιστής που χτύπησε σε κολόνα στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έλλειψη κλινών είχε κρίνει αναγκαία σε πρώτη φάση την μεταφορά του στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο 26χρονος που είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Κρουσώνα όταν η μηχανή του έπεσε σε κολόνα.

Ο  νεαρός, τότε,  λόγω έλλειψης κλινών σε ΜΕΘ του εφημερεύοντος νοσοκομείου του Ηρακλείου, αν και πήγε αρχικά στο Βενιζέλειο, κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί στην εντατική του Αγίου Νικολάου όπου και νοσηλευόταν μέχρι πρότινος.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, κ. Σπινθούρη , όπως το είχε πει άλλωστε και η ίδια χθες στο neakriti.gr, τελικά ο ασθενής που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται με την κατάσταση του να είναι σταθερή. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στην έξοδο του Κρουσώνα προς την Αγία Ειρήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολισθηρότητα του δρόμου επηρέασε την πορεία του δίκυκλου που είχε ως αποτέλεσμα να βγει εκτός της πορείας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 26χρονος μένει στο χωριό Σάρχος και έχει καταγωγή από τον Κρουσώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News