Ένα μικρό... οπλοστάσιο και ναρκωτικά έκρυβε μέσα στο σπίτι του

Ηράκλειο
Ένα μικρό... οπλοστάσιο και ναρκωτικά έκρυβε μέσα στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άντρες της ΟΠΚΕ τσάκωσαν τον δράστη και τον συνέλαβαν

«Λαβράκι» έκρυβε ένας 32χρονος ελληνικής καταγωγής στο σπίτι του οποίου πραγματοποιήθηκε έρευνα σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όσα βρήκαν δεν ήταν για… καλό του δράστη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 660 γραμμάρια κάνναβης,

* 3 πιστόλια,

* κυνηγετικό όπλο,

* 3 γεμιστήρες και

* φυσίγγια

Ο 32χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης που στόχο έχει την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής αλλά και της παράνομης κατοχής και διακίνσηης ναρκωτικών ουσιών.

Η αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συλλεχθεί από τους αστυνομικούς, έδειξαν το… δρόμο προς τον 32χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (15.11.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από την εφαρμογή ειδικού σχεδίου που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς και για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σήμερα (15.11.2018) το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* 660 γραμμάρια κάνναβης,

* 3 πιστόλια,

* κυνηγετικό όπλο,

* 3 γεμιστήρες και

* φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News