default-image

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν στην εντατική τραυματίες τροχαίων

Ηράκλειο
Μάχη για τη ζωή τους δίνουν στην εντατική τραυματίες τροχαίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα έστειλαν στο νοσοκομείο τους τραυματίες

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο 26χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στον Κρουσώνα κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Σπινθούρη «ο άντρας φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας διότι δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, ωστόσο νοσηλεύεται διασωληνωμένος και είναι σε καταστολή.».

Η ίδια αναφέρει στο neakriti.gr πως ο τραυματίας με την πρώτη ευκαιρία θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στην έξοδο του Κρουσώνα προς την Αγία Ειρήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολισθηρότητα του δρόμου επηρέασε την πορεία του δίκυκλου που είχε ως αποτέλεσμα να βγει εκτός της πορείας του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 26χρονος μένει στο χωριό Σάρχος και έχει καταγωγή από τον Κρουσώνα.

Στην εντατική ο ανήλικος που χτύπησε στο κεφάλι

Στην εντατική εξακολουθεί να βρίσκεται ο 17χρονος που τραυματίστηκε βαρύτατα την περασμένη Δευτέρα πλησίον της εισόδου του Γαζίου, κοντά στο Τσαλικάκι.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζελείου κ. Μοσχοβάκη «η κατάσταση του 17χρονου εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή και βρίσκεται στη ΜΕΘ σε καταστολή. Την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε μία χειρουργική επέμβαση το κρανίο.».

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έχασε μέρα – μεσημέρι τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και όπως είχε επιβεβαιώσει ο κ. Μοσχοβάκης στο neakriti.gr, ο τραυματίας δε φορούσε προστατευτικό κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Παράσυρση ηλικιωμένης σε φανάρια

Αναφορικά με την 75χρονη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στα φανάρια του ΠΑΓΝΗ, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκης αναφέρει πως η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη και τα τραύματά της βαριά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News