Ο πρέσβης της Λιθουανίας συνάντησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου

Ηράκλειο
Ο πρέσβης της Λιθουανίας συνάντησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχειρηματικότητα, τουρισμός και οικονομία έπεσαν στο τραπέζι της συνάντησης

Μετά τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, σειρά είχε μία ουσιαστική συνάντηση με τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη για τον πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα.

Ο Rolandas Kačinskas τα τελευταία 24ωρα πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κρήτη.

Ο κ. Μαστοράκης ενημέρωσε τον κ. Kačinskas για θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, στην οικονομία και στον τουρισμό, αλλά και για τα προβλήματα που απασχολούν μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή. Ο πρέσβης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έδειξε ενδιαφέρον για παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και για αμοιβαία ανάληψη πρωτοβουλιών σε ποιοτικό θεματικό τουρισμό, όπως είναι ο τουρισμός υγείας και ο συνεδριακός που είναι σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο στη Λιθουανία.

Ζητούμενο είναι η ενίσχυση των αεροπορικών συνδέσεων των δύο χωρών με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς το κλίμα ευνοεί την αύξηση των τουριστικών ροών από τη Λιθουανία όλο το χρόνο.

Ο Λιθουανός πρέσβης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ενημέρωση και την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων και δεσμεύτηκε να διερευνήσει τις δυνατότητες για αποτελεσματικότερη ανάπτυξη δεσμών του Δήμου Χερσονήσου με αντίστοιχους στη χώρα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News