Στο Αυτόφωρο ο παπάς που δάγκωσε και εξύβρισε αστυνομικό - Αναβλήθηκε η υπόθεση

Ηράκλειο
Στο Αυτόφωρο ο παπάς που δάγκωσε και εξύβρισε αστυνομικό - Αναβλήθηκε η υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δικαστήρια ο 60χρονος παπάς

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου οδηγήθηκε ο παπάς που κατηγορείται ότι εξύβρισε και δάγκωσε αστυνομικό.

Ο ίδιος κατηγορείται για αντίσταση, εξύβριση, αλλά και σωματική βλάβη. Ωστόσο η υπόθεση του ιερέα αναβλήθηκε για τις 26 Νοεμβρίου και ο δικηγόρος του δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση για το θέμα. 

Ο παπάς έσπρωξε αστυνομικούς μετά από μία απίστευτη παράβαση

Το ιδιαίτερα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε σε κεντρική οδό του Ηρακλείου. Ήταν περίπου 11 το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας ρασοφόρος εθεάθη από περαστικούς να οδηγεί ανάποδα επί της οδού 1821. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας φέρεται να κινείτο αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, κατευθυνόμενος προς την οδό Ίδης και τα Λιοντάρια!

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Τάχιστα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν και δε δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον ιερέα. Το όχημα του κληρικού ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Oι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσαν τον ελεγχόμενο ιερέα ότι πρέπει να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Ωστόσο, ο κληρικός φέρεται να αρνήθηκε. Ως αποτέλεσμα, ο ρασοφόρος προσήχθη από τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η κατάσταση όμως έμελλε να... “εκτροχιαστεί” τελείως, όταν από την Αστυνομία βεβαιώθηκαν σε βάρος του κληρικού παραβάσεις. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι εξόργισε εντελώς τον ιερέα, ο οποίος - σε έξαλλη κατάσταση - φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ρασοφόρος φέρεται να... δάγκωσε έναν αστυνομικό, καθώς και να χτύπησε έναν άλλο, εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News