default-image

Λουκέτο στους οίκους ανοχής στο Ηράκλειο - Απορρίφθηκε το αίτημα για αναστολή σφραγίσματος

Ηράκλειο
Λουκέτο στους οίκους ανοχής στο Ηράκλειο - Απορρίφθηκε το αίτημα για αναστολή σφραγίσματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουκέτο στους τέσσερις εναπομείναντες οίκους ανοχής στο Ηράκλειο έβαλε η Δημοτική Αστυνομία

Έσβησαν τα τελευταία… κόκκινα φανάρια στο Ηράκλειο, γεγονός που έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους Οίκους Ανοχής και τις Ιερόδουλες οι οποίες πλέον εκφράζουν τη βεβαιότητα τους, ότι η πορνεία θα λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε κάθε γωνιά της πόλης, το επόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για μια υγειονομική βόμβα στο Ηράκλειο.

«Με το κλείσιμο των οίκων ανοχής, θα υπάρξει πρόβλημα, αφού δεν θα υπάρχει καμία ασφάλεια στους πολίτες που αναζητήσουν τον αγοραίο έρωτα», παραδέχεται ο Διευθυντής της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Καμπάνης.

Ιδιοκτήτριες οίκων ανοχής αγανακτούν με τις εξελίξεις, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθεί η χρυσή τομή μέχρις ότου υπάρξουν τροποποιήσεις στον αυστηρό όπως λένε νόμο σε σχέση με τη διαδικασία αδειοδότησης των οίκων ανοχής. 

Προς αυτή τη κατεύθυνση, ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να αποστείλει τις επόμενες μέρες εισήγηση προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για τη βελτίωση του επίμαχου νόμου σε ότι αφορά τις πολεοδομικές παραμέτρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος στον χώρο της πορνείας έχουν εκδοθεί όλα αυτά τα χρόνια στο Ηράκλειο, όπου κάθε χρόνο εκδίδονται γύρω στις 40 άδειες.

Όμως, οι συνευρέσεις είναι παράνομες εφόσον αυτές δεν γίνονται εντός των νόμιμων οίκων ανοχής, ξεκαθαρίζει ο Νίκος Καμπάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News