Ο Γιάννης Βρέντζος για το επεισόδιο στο ΕΚΗ με τον Στέλιο Βοργιά

Ηράκλειο
Ο Γιάννης Βρέντζος για το επεισόδιο στο ΕΚΗ με τον Στέλιο Βοργιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον «πάγο» οι σχέσεις προέδρου και γραμματέα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Απάντηση στα όσα γράφτηκαν αλλά και όσα ειπώθηκαν τα τελευταία 24ωρα για τον ίδιο και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Στέλιου Βοργιά, δίνει ο Γιάννης Βρέντζος.

Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν και καταγράφηκαν στην ιστορία του Εργατικού Κέντρου ανάμεσα σε πρόεδρο και γραμματέα, είναι χωρίς αμφιβολία δυσάρεστα.

Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας ΕΚΗ, λοιπόν, εκφράζει τη θέση του για όσα έγιναν το πρωί της Παρασκευής και αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί η άμεση επέμβαση της αστυνομίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τα όσα γράφονται και ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για το ΕΚΗ και για το πρόσωπο μου, σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εντελώς αναληθείς.

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΕΚΗ παράνομα, παράτυπα, καταχρηστικά, αντιδεοντολογικά, φασιστικά, χωρίς να προβλέπεται από πουθενά και ειδικά από το καταστατικό του ΕΚΗ, παραβιάστηκε και αλλάχτηκε η κλειδαριά με εντολή του  απερχόμενου προέδρου του ΕΚΗ προς τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, ώστε να  μη μπορώ να ασκώ τα συνδικαλιστικά μου καθήκοντα και να υπάρχει ομαλή λειτουργία του ΕΚΗ που είναι στην καταστατική μου αρμοδιότητα.

Η ενέργεια να μου παραδοθούν τα κλειδιά του γραφείου του Γενικού Γραμματέα μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο υποδεικνύει τη σκοπιμότητα και το ολέθριο ατόπημα του απερχόμενου προέδρου που δυστυχώς οδηγούν στον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος.

Διαχώρισα τη θέση μου και αποχώρισα από την Παράταξη της πλειοψηφίας του ΕΚΗ χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τους υπόλοιπους συναδέλφους της συγκεκριμένης παράταξης.

Στην απόφαση μου αυτή με οδήγησε η αλαζονική συμπεριφορά και οι ενέργειες του απερχόμενου πρόεδρου το τελευταίο διάστημα και μετά και από τις καταγγελίες της ΔΑΣ για πλαστογραφίες και άλλα που σιγά σιγά αποκαλύπτονται.

Ιωάννης Βρέντζος

Απερχόμενος Γενικός Γραμματέας ΕΚΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News