Στο Ηράκλειο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Κυριακή, θα μιλήσει, εξάλλου, σε κομματική συνεστίαση στις “Αναδρομές” στο Γάζι

Σε στενό κύκλο στελεχών και φίλων του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο “Ντορέ” στην πλατεία Ελευθερίας, σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα, θα βρεθεί, για να συνομιλήσει μαζί τους και να ανταλλάξουν θέσεις, απόψεις και προβληματισμούς, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που έρχεται στο Ηράκλειο στο πλαίσιο διαφόρων εκδηλώσεων του Κόμματος. 

Όπως μαθαίνουμε, οι προσκλήσεις είναι προσωπικές και καλούνται συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να παραστούν στη συνάντηση αυτή, όπου θα γίνει εκτενής συζήτηση για όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται να ζητήσει και τις προσωπικές απόψεις και προτάσεις των συμμετεχόντων για την προετοιμασία του κόμματος ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, αλλά και των βουλευτικών εκλογών που, όπως φαίνεται, δε θα αργήσουν.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ βρίσκεται, άλλωστε, σε γενικότερη εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των επαφών του Κόμματος με φορείς της νεολαίας, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγροτών, και γενικότερα με ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, για τη δημιουργία ενός ευρύτατου αγωνιστικού μετώπου ανατροπής των πολιτικών που καταδικάζουν τον λαό μας στη φτώχια και την εξαθλίωση.

Αύριο Κυριακή, θα μιλήσει, εξάλλου, σε κομματική συνεστίαση στις “Αναδρομές” στο Γάζι, όπου και αναμένεται να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα κατά της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθώς και της Ν.Δ., καλώντας τον λαό να βγει στους δρόμους και να σταματήσει να δέχεται μοιρολατρικά τα μέτρα των μνημονίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News