Ηράκλειο

Δρόμοι ρετάλια στον Άγιο Σύλλα

Απαράδεκτη η εικόνα των αγροτικών δρόμων στο Δήμο Ηρακλείου - Δεινοπαθούν οι αγρότες κατά τις μετακινήσεις τους

Εφιαλτική είναι η καθημερινότητα πολιτών με φόντο την κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων σε αρκετά χωριά και του δήμου Ηρακλείου.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στον Άγιο Σύλλα, με αγρότες να κάνουν λόγο για αδιαφορία από τους αρμόδιους και με τους ίδιους να αντικρίζουν όπως λένε μόνο …ζημιές στα οχήματά τους. 

Όπως υποστηρίζει η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Σύλλα, ο Δήμος Ηρακλείου διέθεσε μηχανήματα στη περιοχή για ελάχιστες μέρες, σημειώνοντας μάλιστα ότι το μπετόν που έχει πέσει στη περιοχή, τα τελευταία 4 χρόνια, δεν ξεπερνά τα 100 κυβικά!

Αντιδράσεις τις οποίες χαρακτηρίζει ως αδικαιολόγητες ο Γιάννης Αναστασάκης.

Μόνο στον Άγιο Σύλλα, οι ανάγκες για την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων μεταφράζεται σε 1.000 κυβικά μπετόν, σύμφωνα με γραπτό αίτημα της Μαρίας Κυπράκη.

Και ενώ οι δημότες εκφράζουν τους φόβους τους ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή λόγω της επικινδυνότητας των αγροτικών δρόμων, ο Γιάννης Αναστασάκης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που ήδη υλοποιήθηκαν σε ένα χωριό αλλά και σε αυτές που θα δρομολογηθούν, μεταξύ αυτών οι μισθώσεις ιδιωτικών μηχανημάτων στα τέλη του χρόνου.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια