Δίνει «μάχη» στην εντατική μετά την παράσυρση σε τροχαίο

Κρήτη
Δίνει «μάχη» στην εντατική μετά την παράσυρση σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 75χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από διερχόμενο όχημα στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών στα φανάρια για ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα και με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκη,  η ηλικιωμένη, πολυτραυματίας του τροχαίου, εισήχθη αμέσως στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικού και αφού πέρασε από τον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που αφορούσε κυρίως τα ορθοπεδικά τραύματα της.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε και τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ διασωληνωμένη σε καταστολή.

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη μετρά ήδη 48 νεκρούς στον βωμό της ασφάλτου ενώ να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα με την ηλικιωμένη, στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στο δρόμο μεταξύ Μοιρών και Τυμπάκιου γραφόταν μία ακόμη τραγωδία στους δρόμους με έναν 40χρονο ποδηλάτη να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν το ποδήλατο του παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου που ενεπλάκη στη μοιραία σύγκρουση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News