Πιλότοι της ομάδας «Ζευς» στον Καράβολα ανήμερα του Αγίου Μηνά

Κρήτη
Πιλότοι της ομάδας «Ζευς» στον Καράβολα ανήμερα του Αγίου Μηνά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αεροπορική επίδειξη αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες πολιτες

Το Ηράκλειο για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζεται να τιμήσει τον πολιούχο του Άγιο Μηνά. Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις απεύθυνε πρόσκληση στην Πολεμική Αεροπορία για τον προγραμματισμό μιας ακόμα αεροπορικής επίδειξης μεμονωμένου αεροσκάφους F16 «Ζευς».

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, τιμώντας παράλληλα τον προστάτη της αεροπορίας Μιχαήλ Αρχάγγελο, αποδέχθηκε την πρόταση και θα συμμετέχει η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με αεροσκάφος F16 και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό Δημήτρη Βολακάκη.

Την  προγραμματισμένη αεροπορική επίδειξη (https://www.haf.gr/demoteam/omada-aeroporikon-epideikseon-memonomenou-aeroskafous-f-16-zefs/programma-emfaniseon/) αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες Ηρακλειώτες από την περιοχή του Καράβολα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής στο χώρο θα βρίσκονται πιλότοι της ομάδας «Ζευς» για γνωριμία και ενημέρωση του κόσμου ενώ στη 1 περίπου το μεσημερι θα ακολουθήσει η επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους. 

Η ηγεσία της Περιφέρειας εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πολεμική Αεροπορία για την αποδοχή της πρότασης, όπου με την προγραμματισμένη εναέρια εκδήλωση θα αποδοθεί τιμή από την Αεροπορία στον εορτάζοντα πολιούχο Άγιο Μηνά, αλλά παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μια σπουδαία αεροπορική επίδειξη, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα και το αξιόμαχο των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Παρακολουθείστε τι συνέβη στο Ηράκλειο,ανήμερα του Αγίου Μηνά, το 2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News