Ηράκλειο

Πρόταση γάμου στη δημοσιογράφο Μ. Αντωνογιαννάκη με Σεφερλή στη σκηνή

Μεγάλη έκπληξη και πρόταση γάμου επί σκηνής

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να ξεστομίσει τη «μεγάλη ερώτηση» επέλεξε ο καλός τής δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη, κάνοντάς της πρόταση... επί σκηνής, με συνεργό του επί της όλης έκπληξης τον γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή.

Όπως πολύ καλά θυμόμαστε, ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με τον θίασό του βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο νησί μας, την Κρήτη, και δη στο Ηράκλειο, προκειμένου να παρουσιάσουν την εντυπωσιακότατη επιθεώρηση “Greece The Musicult”.

Ενώ λοιπόν ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το κινηματοθέατρο “Αστόρια” του Ηρακλείου, όπου και θα πραγματοποιείτο η παράσταση, με το που βγαίνει ο Μάρκος Σεφερλής στη σκηνή, χαιρετά τον κόσμο, κάνει το χορευτικό του και ξαφνικά ανακοινώνει πως «σήμερα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και μια έκπληξη». Μέσα από το πλήθος, λοιπόν, φωνάζει τη δημοσιογράφο της  εφημερίδας“Νέα Κρήτη” Μαρία Αντωνογιαννάκη, που ήταν εκεί ανυποψίαστη, χωρίς να ξέρει τι την περιμένει, καλώντας την να ανέβει στη σκηνή...

Η έκπληξη επί σκηνής

Όπως μας περιέγραψε η Μαρία, θεώρησε πως ο Μάρκος Σεφερλής, έτσι με το πηγαίο χιούμορ και την ευστροφία του και ως ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς μας, θα την καλούσε στην σκηνή προκειμένου να αστειευτούν, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει ο αγαπητός ηθοποιός με τον κόσμο που γεμίζει τα θέατρα όπου και αν παίζει, μιας και πάντα δίνει την ευκαιρία στους θεατές να συμμετέχουν μέσα από τα ευχάριστα πειράγματά του την ώρα της παράστασης, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο μια πολύ όμορφη και παρεΐστικη ατμόσφαιρα κεφιού και χαράς. Έλα, όμως, που για τη Μαρία το κάλεσμα στη σκηνή έκρυβε μια πολύ μεγάλη και συγκινητική έκπληξη...

Ο καλός της τυγχάνει να εργάζεται στον θίασο του Μάρκου Σεφερλή και έτσι είχαν καταστρώσει να της κάνει πρόταση γάμου. Όπως και έγινε... Ανεβαίνει λοιπόν η Μαρία στη σκηνή κι αρχίζει ο Μάρκος τα πειράγματα... Γελάει το πλήθος από κάτω και κάπου εκεί το πράγμα σοβαρεύει... «Εμείς εδώ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ας έρθει λοιπόν ο Γιώργος, ο καλός της Μαρίας, μιας και θέλει να της κάνει μια έκπληξη», λέει ο Μάρκος. Να σου λοιπόν, άξαφνα, εμφανίζεται ο καλός της με ένα άσπρο κουτάκι στο χέρι και κρατώντας ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Γονατίζει και της λέει: «Μαρία, θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;»... με τον θίασο, τον Μάρκο Σεφερλή και τον κόσμο από κάτω να καταχειροκροτεί περιμένοντας την απάντηση της Μαρίας, η οποία, φυσικά, συγκινημένη αλλά και αμήχανη, για την πανέμορφη αυτή στιγμή που της επιφύλασσαν ο καλός της και ο Μάρκος Σεφερλής, να λέει τελικά το μεγάλο «ναι». Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, με το πλήθος από κάτω να χειροκροτεί και να συγχαίρει τα παιδιά και τον Μάρκο Σεφερλή για την ξεχωριστή αυτή πρόταση γάμου, που έγινε μπροστά σε όλο τον κόσμο που ήταν παρών, και με εμάς τους συναδέλφους της Μαρίας να τους ευχόμαστε «η ώρα η καλή!».

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια