Φίλης: Πώς ξανάρχεται η πολιτική ζωή της χώρας στους κανονικούς της ρυθμούς

Ηράκλειο
Φίλης: Πώς ξανάρχεται η πολιτική ζωή της χώρας στους κανονικούς της ρυθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Πολύκεντρο βρέθηκε το απόγευμα ο πρώην υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης, ο οποίος μίλησε για τις προοδευτικές συμμαχίες στην Κεντροαριστερά

Ο κ. Φίλης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, αναφέρθηκε στην πορεία πλεύσης και τις επιδιωκόμενες συμμαχίες στον κεντροαριστερό χώρο, αφού ο ίδιος είχε έγκαιρα θέσει το ζήτημα των προοδευτικών συμμαχιών ως διέξοδο πολιτική στη μεταμνημονιακή εποχή.

Ο κ. Φίλης αύριο το απόγευμα θα συμμετάσχει σε κομματική σύσκεψη με προεκλογικό άρωμα, στη Ν.Ε. Ηρακλείου.

Με ακόμα μεγαλύτερο, εσωκομματικό ενδιαφέρον, αναμένονται τα όσα θα πει ο Νίκος Φίλης κατά την αυριανή σύσκεψη στη Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται να μπουν στο “μικροσκόπιο” τα προεκλογικά και η στήριξη υποψηφίων σε Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας φέρεται να συντάσσεται με τα τοπικά στελέχη που διαφωνούν-εναντιώνονται στη στήριξη τού νυν περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, ενώ είναι θιασώτης της στήριξης της υποψηφιότητας του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των “Ενεργών Πολιτών Ηρακλείου” Ηλία Λυγερού, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, το επόμενο μεσημέρι θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηρακλείου (με ή χωρίς τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News