Κομπίνα 35χρονης με κέρδος 150.000 ευρώ - Γιατί διεκόπη η δίκη;

Ηράκλειο
Κομπίνα 35χρονης με κέρδος 150.000 ευρώ - Γιατί διεκόπη η δίκη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορείται για νόθευση εγγράφου

Την Τρίτη 6/11 θα ξεκινήσει τελικά η δίκη της 35χρονης Κρητικιάς, η οποία κατηγορείται ότι αποκόμισε παράνομο κέρδος άνω των... 150.000 ευρώ, προβαίνοντας σε μια απίστευτη κομπίνα σε βάρος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Ωστόσο, λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισης, η οποία αδυνατούσε να παραστεί στο δικαστήριο επειδή έπρεπε να δώσει το παρών σε άλλη δίκη στα Χανιά, ζητήθηκε η αναβολή της δίκης.

Ωστόσο, η Έδρα απέρριψε το εν λόγω αίτημα και διέκοψε τη συνεδρίαση για την Τρίτη 6/11.

Η κατηγορούμενη που δούλευε σε υποκατάστημα αντιπροσωπείας τσιγάρων, αναψυκτικών και τροφίμων, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, και ήταν υπεύθυνη για την είσπραξη χρημάτων από τις πωλήσεις τσιγάρων, κατηγορείται ότι “πείραζε” τα τιμολόγια: Με τον τρόπο αυτό, η 35χρονη κατηγορείται ότι μέσα σε μια οκταετία έβαλε στην τσέπη της συνολικά 152.000 ευρώ!

Το κόλπο γκρόσο της 35χρονης - σήμερα - γυναίκας διήρκεσε σχεδόν οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκνομη δράση της υπαλλήλου κράτησε από τον Ιούνιο του 2006 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014.

Η 35χρονη Κρητικιά αναμένεται να καθίσει αύριο στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, κατηγορούμενη για νόθευση εγγράφου από την οποία προήλθε ζημία άνω των 30.000 ευρώ, αλλά και για πλαστογραφία κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News