Ηράκλειο

Έκλεισε και η Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη στο Μαλεβίζι

Νέα υποψηφιότητα

Η πρεσβυτέρα Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη έκλεισε στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μαμουλάκη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαλεβίζι.

Μια ακόμα νέα, αξιόλογη και δυναμική υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, σύζυγο του Ιερέα Κωνσταντίνου Πιτσικάκη, η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές, αντί του γιού της Γρηγόρη Πιτσικάκη, ο οποίος λόγω επαγγελματικού κωλύματος που παρουσιάστηκε εκ των υστέρων, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Η Ευαγγελία Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη είναι μουσικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διεύθυνση ορχήστρας και χορωδίας, Χοράρχης στην παραδοσιακή χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου «Άγιος Πολύκαρπος Κρήτης», Μαέστρος στη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου και ιδρυτικό μέλος του Θύραθεν Vocal Group.

Είναι επίσης Πρόεδρος του Μουσείου Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων Θύραθεν κι έχει στο ενεργητικό της πλούσια καλλιτεχνική και εκπαιδευτική δράση στον τομέα της μουσικής παράδοσης του τόπου μας.

Στους σκοπούς του Μουσείου άλλωστε, περιλαμβάνεται η γνωριμία της τοπικής κοινωνίας με την ελληνική παραδοσιακή μουσική, η εξοικείωση με τα παραδοσιακά όργανα της Ελλάδος και της Μεσογείου, η ανάδειξή του σε κοιτίδα πολιτισμού, ενώ παράλληλα λειτουργεί κέντρο έρευνας και τεκμηρίωσης της μουσικής μας παράδοσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια