Ηράκλειο

Οκτώ αλλοδαποί «άνοιξαν φτερά» για Ελβετία με πλαστά διαβατήρια

Ήθελαν να αναχωρήσουν από την Κρήτη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Σε μία εβδομάδα έγιναν οκτώ συλλήψεις για πλαστά διαβατήρια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Πρόκειται για έξι γυναίκες ηλικίας 26, 35, 28, 27, 20 και 31 ετών. Επίσης συνελήφθη ένας 26χρονος άνδρας καθώς και ένας ανήλικος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου όλοι οι παραπάνω αλλοδαποί έδειξαν πλαστά διαβατήρια αρχών Γερμανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου και Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία και την Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από 30.10.2018 έως και την 04.11.2018, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» επτά αλλοδαποί και συγκεκριμένα έξι γυναίκες ηλικίας 26, 35, 28, 27, 20 και 31 ετών 26χρονος άνδρας και ανήλικος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου και Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία και την Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια