Τροχαίο και πάλι στην εθνική Ηρακλείου - Μοιρών με εκτροπή οχήματος

Κρήτη
Τροχαίο και πάλι στην εθνική Ηρακλείου - Μοιρών με εκτροπή οχήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε με εκτροπή οχήματος σε παράδρομο της εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών, στο ύψος του Βενεράτου.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην Ηρακλείου Μοιρών και ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής καθώς οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμό ενός ατόμου.

Επίσης στο σημείο, αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ για την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Στο όχημα που εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε χαντάκι επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Η γυναίκα κατάφερε και βγήκε μόνη της από την καμπίνα του Ι.Χ ενώ ο 80χρονος άντρας της με την βοήθεια περαστικών βγήκε και εκείνος από το αυτοκίνητο χωρίς τελικά να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο και από εκεί στο εφημερεύον νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο χέρι και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. 

Πάντως και σήμερα από νωρίς το πρωί έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατύχημα στο Ηράκλειο ευτυχώς με τραυματισμούς, όχι σοβαρούς.

Ενδεικτικά, λίγο μετά τις 7.30 το πρωί της Δευτέρας, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι με αποτέλεσμα το τραυματισμό μιας γυναίκας, χωρίς ωστόσο να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της σύγκρουσης.

Ενώ τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στην περιοχή του Σκαλανίου χωρίς δυσάρεστη εξέλιξη όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

 Αποτέλεσμα ηταν να τραυματιστεί η οδηγός με ελαφρά τραύματα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News